SySari Oy

är ett 2017 grundat företag, vars hemort är Borgå. Själva verksamheten har börjat Midsommaren 2020.

 

SySari Oy idkar kioskförsäljning av bl.a. kaffe och småvarmt från en buss och för tillfället bara sommartid, från maj till september.

 

Kioskbussen rör sej där det finns kunder. Ange önskemål och idéer här (via Feedback-sidan) var Du vill se bussen vika in. Man kan också beställa bussen till olika tillställningar.

SySari Oy:s verksamhetsidé är att komma till kunderna och erbjuda en aningen bortglömd korvkiosk-upplevelse i form av köttpiroger, ångkokta korvar, korvsemlor och knackkorvar med Heinz-ketchup och Hem-senap.  För att inte glömma bort lök och ättiksgurka. Köttpirogerna och vetesemlorna kommer från Östermalms Hembageri i Borgå och korvarna från Tampereen Lihajaloste i Tammerfors.

Till urvalet hör också olika varma fyllda bröd och förstås kaffe, te, bullar, glass och mycket annat. Här sparas inte på ingredienser och t.ex i kaffet är det möjligt att få kaffegrädde, lätt- och fettfri mjölk från frigående kor samt havremjölk. Önskemål och respons angående urval tas gärna emot!

Eftersom all allmän service har upphört i många byar och det inte mera arrageras så många byatillställningar, erbjuder SySari ett sätt att träffas...t.ex över en kopp kaffe och en liten saltbit.

 

På samma gång blir man också bekant med ägarinnan själv...  :-)

svenska.png

PUBLIKATIONER (klicka på linken):

I Uusimaa tidningen (på finska)

I Itäväylä tidningen (på finska)