DJI_0354.jpg

SySari Oy

on 2017 perustettu yritys, jonka kotipaikka on Porvoo. 

SySari Oy harjoittaa tällä hetkellä m.m. kahvin ja pikkusuolaisen kioskimyyntiä, kiertävästä bussista.

Myynti tapahtuu bussin takapäässä olevan luukun kautta, noutoperiaatteella. Bussin sisällä ei ole asiakastiloja. Tällä hetkellä toimintaa on vain kesäaikaan.

SySari Oy:n toiminta-ajatus on tuoda paikan päälle, jo hieman unohdettua snägärikulttuurielämystä, tarjoamalla lihapiirakkaa, höyrymakkaraa, hodaria ja nakkeja. Lisukkeina käytetään Heinz-ketsuppia ja Koti-sinappia, sipulia ja etikkakurkkuja unohtamatta. Lihapiirakat ja sämpylät tulevat Tarmolan Kotileipomosta ja makkarat Tampereen lihajaloste Oy:sta.

Tarjolla on erilaisia lämpöisiä leipiä ja tietysti kahvia, teetä, pullaa, jäätelöä sekä paljon muuta. Cappuccino, espresso ja frappe ovat myös valkoimassa.

 

Tarvikkeissa ei säästetä ja esim. kahviin sekaan saa kahvikermaa, vapaan lehmän kevyt- tai rasvatonta maitoa tai vaikkapa kauramaitoa. Suodatinkahvi on omaa erikoissekoitustamme.

 

Meillä on myös laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita sekä kasvisvaihtoehtoja.

 

Toivomuksia ja palautetta valikoiman suhteen voi laittaa vaikka Palaute-sivun kautta.

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Lähimaksumahdollisuus.

Suosittelemme korttimaksua!

Koska monesta kylästä on kaikki palvelut lakkautettu eikä kylätapahtumia ole enää kovin paljon, SySari haluaa tarjota tavan kohdata kahvikupposen ja pienen suolaisen ääressä.

Samalla tutustuu myös omistajaan itse...

 

suomi.png

JULKAISUJA (klikkaa linkkiä):

Uusimaa -lehdessä

Itäväylä -lehdessä