SySari Oy

on 2017 perustettu yritys, jonka kotipaikka on Porvoo. Toiminta on alkanut Juhannuksena 2020.

SySari Oy harjoittaa tällä hetkellä m.m. kahvin ja pikkusuolaisen kioskimyyntiä bussista. Toistaiseksi, toimintaa on vain kesäaikaan, eli  toukokuu - syyskuu.

Kioskibussi liikkuu siellä missä on asiakkaita. Voit antaa vinkkejä ja toivomuksia pysähdyspaikkojen suhteen täällä (Palaute-sivun kautta). Bussin voi myös tilata eri tilaisuuksiin.

 

SySari Oy:n toiminta-ajatus on tuoda paikan päälle, jo hieman unohdettua snagarikulttuurielämystä, tarjoamalla lihapiirakkaa, höyrymakkaraa, hodaria ja nakkeja. Lisukkeina käytetään Heinz-ketsuppia ja Koti-sinappia,  sipulia ja etikkakurkkuja unohtamatta. Lihapiirakat ja sämpylät tulevat Tarmolan Kotileipomosta ja makkarat Tampereen lihajalosteesta.

Tarjolla on myös erilaisia lämpöisiä leipiä ja tietysti kahvia ja teetä, pullaa, jäätelöä sekä paljon muuta. Tarvikkeissa ei säästetä ja esim. kahviin sekaan saa kahvikermaa, Vapaan lehmän kevyt- tai rasvatonta maitoa tai vaikka kauramaitoa. Toivomuksia ja palautetta valikoiman suhteen otetaan aina vastaan!

 

Koska monesta kylästä on kaikki palvelut lakkautettu eikä kylätapahtumia enää ole kovin paljon, SySari haluaa tarjota tavan kohdata...vaikka kahvikupposen ja pienen suolaisen ääressä.

Samalla tutustuu myös omistajaan itse...  :-)   

JULKAISUJA (klikkaa linkkiä):

Uusimaa -lehdessä

Itäväylä -lehdessä

SySari Oy

Stormalmenintie 68, FI-06200 Porvoo

+358 400 844 903

info(at)sysari.com

VAT No. FI 28247419

www.sysari.com

© SySari Oy 2017, Design by SpecNet